Bel ons

Narin Amin
 

Lip Blush

Je lippen spelen een belangrijke rol in je gezicht. Door middel van Lip blush krijgen jouw lippen een mooie en vollere vorm. Ook kunnen we je lippen een frisse en natuurlijke kleur geven. 

Bij lipblush, ook wel full lips permanente make-up genoemd, worden er met een schaduw techniek lagen van kleur aangebracht op de lippen. Deze techniek is relatief nieuw en heel populair!

Het grote voordeel van een lippigmentatie behandeling is dat asymmetrie in de lippen sterk verminderd kan worden. Hierdoor heb je ieder moment van de dag perfecte lippen zonder enige moeite! Veel mensen hebben een onduidelijke liprand door bijvoorbeeld het gebruik van fillers of veroudering, deze kan ik hiermee ook weer mooi strak en zichtbaar maken. Hierdoor lijken de lippen optisch voller. Ook eventuele littekens kunnen zichtbaar minder worden na een lip blush behandeling.

Lip blush kan ook de kleur van de lippen verfrissen en aanpassen. Zo kunnen lichte lippen donkerder worden gemaakt en donkere lippen lichter. Het is zelfs mogelijk om pigmentverlies weg te werken.

Tijdens de behandeling bespreken we eerst jouw wensen en zullen we je lippen eerst voortekenen. Daarna wordt de kleur bepaald en bij akkoord starten we met het pigmenteren. 

Na de eerste behandeling volgt nog een touch up. Het resultaat gaat gemiddeld drie jaar mee met de juiste nazorg.

Houd er rekening mee dat je pas 6 weken na het plaatsen van fillers een permanente make up lippen behandeling kunt doen. En je kan 2 weken na het plaatsen van lippigmentie weer lipfillers nemen.

Ideaal, geen lippenstift meer op je tanden en de hele dag een mooie kleur!

Maak nu gemakkelijk jouw afspraak online via de link rechts onderin